Apunts de Tarot - Mariló Casals

Ref.:

12,00 € IVA inc.

Última unidad en stock

ISBN: 978-84-941168-6-5
PÁGS. 214
FORMATO 15 x 21,5 cm.
ENCUADERNACIÓN Rústica COLECCIÓN TAROT
P.V.P. (sin IVA) 11,54 € P.V.P. (con IVA) 12,00 €
MATERIA IBIC: JMX , VXW

Amb el sentit de l’humor més agut i el sentit comú més eloqüent, la Mariló Casals ens descobreix en aquests Apunts de Tarot les cartes, la seva interpretació, la simbologia, la màgia, el futur que amaguen i el consell que donen, amb un respecte profund lluny de banalitzacions però més lluny encara del forçat transcendentalisme que alguns li han volgut donar. 

O dit amb les seves paraules: «si tenim paciència, les cartes en parlaran d’allò que volíem saber, fins i tot ens poden indicar un camí de sortida d’una situació difícil o dubtosa, però de nosaltres depèn seguir-lo o no: Les cartes són sempre una advertència, mai una sentència».

Mascuda a Barcelona el 1946, va ser la vuitena de nou germans. Filla d'un metge, va aprendre d'aquest el treball a partir del rigor, la necessitat de basar-se sempre en un bon coneixement i, sobretot, la importància del tracte amb les persones. Va començar a llegir el tarot el 1981, quasi per casualitat, entretenint-se amb un joc de tarot que ella mateixa li havia comprat a la seva filla gran. Durant anys s'hi va dedicar intensament, com a afició, llegint, aprenent i tirant les cartes a amics i coneguts. Des de llavors, i durant més de 20 anys, Mariló Casals va combinar l'estudi i aprofundiment en el tarot amb la consulta, la docència i els mitjans de comunicació, on sempre va transmetre una imatge seriosa però alhora informal d'aquest art endevinatori. Fruit d'aquesta tasca va editar l’any 1998 el llibre Apunts de Tarot, on es recopilen els materials que al llarg dels anys va preparar per a les seves classes, i que durant més de dos mesos es va situar entre els cinc llibres de la secció de no ficció més venuts a Catalunya.